Boligkompagniet ejendomsmægler i Købenahvn

Boligkompagniet er et ejendomsfirma med Gazellestatus med 2 år i rap. Det betyder at de har vækstet deres omsætning meget mere end andre i samme branche. Og for os som forbrugere, betyder det at det er dygtige ejendomsmæglere der sidder i Boligkompagniet. Derfor valgte jeg også lige netop dem til at sælge min bolig i København – min veninde fortalte mig om dem, og jeg slog dem så lige op på nettet og fandt deres hjemmeside som hed boligkompagniet.dk. Efter at have læst deres hvad de stod for og kunne, og hørt min venindes rosende ord om dem – kontaktede jeg dem for at få en uforpligtende salgsvurdering. Det jeg mødte, var ikke en af de her sælgende ejendomsmæglere som mange af os kender – men en professionel og kvalitets bevidst ejendomsmægler.

Boligkompagniet holdt hvad de lovede

Jeg fik et uforpligtende tilbud ret hurtigt efter at de havde besøgt mig og set mit hus. Salgsvurderingen kunne jeg så i ro og mag selv kunne studere – og da jeg havde nærlæst deres salgs vurdering, kontaktede jeg dem igen – de var ikke påtrængende og nærgående, men ventede pænt på at jeg var klar til at tale med dem igen. Jeg tror at det var det der gav udslaget for mig, og de fik lov til at sælge min ejendom. Boligkompagniet tog sig af alt det praktiske der var i forhold til salget, lavede en fantastisk opstilling på nettet, og selvom jeg troede der ville gå lang tid med salget, så gik der kun lige 2 måneder og der var solgt.