Der er intet at frygte angående BDSM

Vi lever lidt i et puritansk land, når det kommer til, hvad vi tør tale om rent seksuelt og ikke.

Godt nok er vi i Europa, hvor vi har ry for at tale frimodigt om den slags emner, men det ligger os ikke så meget på sinde her i Norden.

Derfor er det ikke det samme som at sige, at der ikke finder mange seksuelle glæder sted og forskellige afarter af disse, men vi er bare ikke så gode til at snakke om det.

Det hører jo privatlivet til, men der er forskel på at tale åbent om det og så at udlevere sig selv personligt, for man kan sagtens gøre det første, uden man kommer til at gøre det sidste og føle sig forlegen og udstillet.

Ved at man tør tale mere åbent om det, så kan man også nedbryde fordomme og vise, at ikke alle mennesker lige tænder på en omgang missionærstilling sammen med partneren hver onsdag; der skal lidt mere til.

For nogle kan det endda ende med at redde ægteskabet!

BDSM kan være noget for dig

Der kommer jo let til at gå hverdag i den, når man ikke er forelsket længere, og så er der børn at tage sig af, og man tilsidesætter lidt ens behov.

Men det erotiske er en essentiel del af et parforhold, der skal fungere, men måske lærte man egentlig ikke hinanden ordentligt at kende til at starte med, fordi man tog de sikre valg rent seksuelt, når man skulle udforske hinanden, så man ikke vidste ens sande jeg.

Det kan jo være, man er til BDSM, og det kan være svært at tale om i starten af parforholdet, og før man har set sig om, er man for langt inde i det til, at man synes, man tør tale om det, for hvad vil den anden ikke tænke?

Det er derfor, at vi skal til at nedbryde nogle fordomme, så vi kan tale åbent om den slags og vise, at der ikke er noget farligt ved det, og at alle typer af mennesker kan være til den slags – og det kan endda være din partner, uden du aner det.

Bliv klogere på sådan en verden på uniqueplay.dk