Design din egen T-shirt

Hvor er det bare genialt, at man selv kan få lov til at designe sin egen T-shirt. Jeg fik min helt egen personlige T-shirt, som jeg vidste at der ikke var andre der rendte rundt med – det fik mig til at føle mig unik og som en ener – en skøn fornemmelse. Jeg fik ideen efter en tur til Mexico, hvor jeg svømmede med delfiner – og det billede jeg fik taget her, ville jeg gerne have på en T-shirt som minde. Jeg vidste at det fandtes, bare ikke lige hvor, så jeg greb tastaturet og begyndte at søge på nettet, hvor jeg kunne få mit ønske opfyldt. Jeg kom ind på en hjemmeside der hed billigshirt.dk – alene navnet tydede på, at det ikke kom til at koste mig en formue at få min helt egen T-shirt. Det var faktisk rigtigt nemt, for deres hjemmeside var meget overskuelig og nem at finde rundt i.

Design din egen T-shirt

For at min T-shirt skulle holde i lang tid, valgte jeg en god kvalitet indenfor mærket ID. Så skulle jeg vælge en størrelse og farve og vedhæfte mit foto. Vupti, så var den bestilling lavet på Billigtshirt hjemmesiden. Hurtig og nemt. Lige så hurtig var deres levering, så det er ikke sidste gang jeg får lavet min egen personlige T-shirt, eller til en af mine børn. Nu er det jo ikke kun T-shirt med billeder man kan få leveret, man kan også bare købe en ganske neutral T-shirt – eller få skrevet en tekst på den.