Garderobeskabe er kilden til megen uhygge for børn

Mange forældre investerer i Køjesenge, og så køber de også nogle klædeskabe til deres børn til deres værelser, og det giver jo virkelig god mening at gøre det sådan, så der er styr på tingene på sådan et værelse, men forældrene kan eventuelt selv have glemt, hvordan uhyggelige historier udspillede sig i børnebøger og på film og i TV, da de var små, for det var jo gerne her, at de uhyggelige bøhmænd kunne gemme sig.
Bevares, de kunne også gemme sig under sengen, men når man netop har at gøre med en køjeseng, så er der jo ingen chance for monstre til at gemme sig her, derfor gemmer de sig i klædeskabet.
Og det er lige meget, om det er et mindre klædeskab, for monstre kan antage andre former, så de kan gemme sig selv de mindste steder, hvor der er mørkt, og man ikke kan se dem, og så kan de åbne portaler til skræmmende områder inde i sådan et skab, hvor de hiver børnene ind – hvis de ikke ligefrem springer frem for at spise børnene!

Prøv med en lås på et klædeskab

Det kan lyde lidt langt ude, at man skulle forsøge sig med en lås på et klædeskab til børneværelset, men tro os, når vi siger, at man kommer til at spare en masse tid på at have børn til at ligge søvnløse om natten, at man skal trøste dem, eller de kommer ind i de voksnes seng for at sove
For selvom klædeskabet er lukket, så kan børn tro, at de hører døren til skabet gå op, at der stikker en hånd ud eller noget andet. Sådan nogle børn har en livlig fantasi.
Der er en grund til, at man faktisk stadig laver voksenfilm med den slags tematikker, fordi det er et traume, som der sidder i mange børn, som de tager med sig videre, når de bliver voksne.
Så giv de små en god start på livet ved at sørge for, at der ikke kommer til at være noget at være bange for i forbindelse med det klædeskab – at have lys tændt giver bare en stor regning.