Har du fået stenslag?

Stenslag er grimme og kan devaluere din bil. Hvis du har et stenslag, spekulerer du måske på, hvor meget det vil koste at reparere, og om det er det værd. I dette blogindlæg vil vi besvare alle dine spørgsmål om reparation af stenslag. Læs videre for at få mere at vide!

Et stenslag er et lille hak eller en revne i din forrude, der skyldes, at en sten eller et stykke affald rammer glasset med høj hastighed. Stenspåner er normalt ikke større end en fjerdedel, men de kan stadig være meget farlige. Hvis de ikke bliver repareret, kan stenslag blive til revner, der hindrer dit udsyn under kørslen og kan endda få forruden til at gå i stykker

Prisen for reparation af stenslag varierer afhængigt af størrelsen og dybden af stenslaget. De fleste reparationer kan udføres for mindre end 100 $, men større flænger kan koste tættere på 200 $ at reparere.

Vi mener, at reparation af stenslag altid er det værd. Ikke alene vil reparationen af chippen forbedre udseendet af din bil, men det vil også hjælpe med at forhindre, at chippen bliver til en revne. Revner er meget vanskeligere (og dyrere) at reparere end stenslag, så det er bedst at tage sig af dem så hurtigt som muligt.

Vi håber, at dette blogindlæg har besvaret alle dine spørgsmål om reparation af stenslag. Husk, at splinter altid bør repareres så hurtigt som muligt for at forhindre, at de bliver til revner. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at planlægge en reparation, så kontakt os i dag!Blogtitel: Alt om reparation af stenslag kan du læse mere om via Se mere.