Have udstyr fra Husqvarna og STIHL

Kendte og kvalitets have produkter som man nu nemt og hurtigt kan købe online. Kalundborg Skov Park Have er en forretning der har deres hoved fokus på kvalitets produkter fra Husqvarna og STIHL – og de har både en fysisk forretning og en webshop, og et værksted. Det er interessant at man kan købe disse maskiner på nettet, og det gør det bestemt nemmere for mennesker som mig, at jeg ikke behøver at køre til Kalundborg, for at se på en maskine som jeg kan købe på nettet, og få leveret ganske gratis. Jeg selv er på udkig efter en robot plæneklipper, det er selvfølgelig ikke en af de helt store investeringer – men for mig er det vigtigt at jeg i ro og mag, kan sætte mig ind i de forskellige robot plæneklippere der findes – for jeg har erfaret at det ikke er alle der er lige gode.

Plæneklipper

Nu har jeg selv en af de plæneklippere der ses på billedet fra Kalundborg Skov Park Have, og da jeg havde behandlet den lidt forkert, behøver ikke lige udpensle min uvidenhed omkring motorer, kunne de fikse den, så den igen kunne klare nogle gode år i min store have. Den gav mig meget motion, og man kan sige, den motion får jeg så ikke hvis jeg skifter den ud med en robot plæneklipper – men til gengæld så får jeg mere tid til det sjove. Uanset hvad, så er det inspirerende at se hvad der findes på kalundborg-skov-park-have.dk og det ender nok med at jeg får min robot.