Hold solen ude med gode gardiner med mere

Høj sol er skønt, men ikke hvis man lige er igang med at se en film

Når man sidder og ser en god film, og lige pludselig ikke kan se noget fordi solen har ramt fjernsynet så skærmen bliver helt grå, så ville man tit ønske at man havde investeret i nogle gode gardiner eller markiser. Hvis man har gardiner så kan man rulle for eller fra afhængigt af om man har brug for skygge eller for lys. Derfor er gardiner super fleksible, og de er også nemme at tage ned og vaske hvis man synes man trænger til at få lidt udveksling og rengøring. Nogle har jo hovedrengøring et par gange om året. Det kan man ikke helt på samme måde med markiser, men de er smart fordi de både giver en funktion indendørs og udendørs. Hvis man har markiser så kan man også rulle dem udenfor og så få dem til at skygge indendørs ved de vinduer som markiserne hænger ved. Så kan man også rulle sine markiser ud når man sidder uden for på sin terrasse, og derfor kan det være meget rart med en markise så man kan sidde lidt i skyggen når solen er på sit højeste, især hvis man gerne vil sidde ude og spise om sommeren. Det er tit ekstra varmt ved frokost tid og så kan det være rart med lidt skygge.

Solsejl er til gengæld en helt anden genre, da de er transportable, og derfor er rigtig smarte når man skal på stranden eller på camping eller andre aktiviteter udendørs. Så kan med meget stor fordel købe sig et godt solsejl og så håbe på at det ellers bliver godt vejr så man kan bruge det.


Hvis man skal på camping er det generelt smart med masser af ting som er nemme at transportere og som kan pakkes sammen eller pakkes ned. Så kan man med fordel have et solsejl med, for et solsejl kan bruges til at skærme for sol, eller det kan skærme for vind eller det kan skærme for nysgerrige naboer på en campingplads hvis man gerne vil have lidt privatliv.