Pas særligt godt på de paller!

Det kan måske lyde lidt underligt, men der er faktisk lidt for mange mennesker, som der godt kan finde på at stjæle paller.
Det er ikke sådan noget, man bare lige tager under armen og løber med, hvorfor det faktisk er organiseret kriminalitet, som man har med at gøre her, hvor man som regel planlægger, hvor man kan skaffe de paller, hvor de ikke er beskyttet, og det er let at komme til.
Det er særligt de eftertragtede Europaller, som der er i høj kurs, hvorfor man ikke bare skal lade dem ligge fremme, om det er i ens firma på lageret, eller det er hjemme hos en selv.
Så selvom man er udkørt efter en lang arbejdsdag, så bør man gøre sit for at sikre, at de paller er beskyttede nok, så der ikke er uindbudte gæster, som der kan komme ind til dem.
Dette gælder også mange andre slags paller, og det kan være nogle, som man har købt hos Tipa Træemballage.

Hvad gør du af dine paller?

De ser måske ikke ud til at være mange penge værd sådan nogle paller, men hvis du ved, hvad du selv betalte for dem, så kan selv brugte paller være en sjat værd.
Og man skal tænke på, at mange bække små jo gør en stor å, og der er jo udenlandske kriminelle, som der gerne vil have de penge, som der for andre kan lade til at være håndører.
Det er træls at møde på arbejde og se, at der er blevet hugget nogle paller, som man skulle bruge, for så har man lige pludselig den her ekstra udgift, som man skal have styr på.
Derfor kan det virkelig svare sig, at an sørger for at have et system og et sted, hvor man gør af de paller, når man ikke skal bruge dem i en periode, og at man lukker dem inde efter endt arbejdsdag; det kan virke som lidt for meget ekstraarbejde, men det vil betale sig i sidste ende, for der skal jo bare et enkelt besøg af forbrydere til, og så kan de paller være væk for evigt, og man skal hen at købe nogle nye.