Plastbøtter startede faktisk ikke så imponerende ud

Når man ser på, hvordan mange hjem der ligger inde med plastbøtter, plastkar og meget andet af plastik, hvor det kan holde sig lufttæt og derfor er godt til at opbevare mad i, så er det faktisk vildt at tænke på, at det ikke var noget, der blev hurtigt udbredt, da det lige kom frem.
Det kan – desværre – have noget at gøre med, at det var en kvinde, som der opfandt de moderne plastbeholdere, som de moderne udspringer af.
Hun havde sagt dit job op for at satse på de her bøtter, men der var ikke mange, som der ville investere i hendes idé, for hun var trods alt en kvinde, og hvad vidste kvinder om at gøre forretninger?
Derfor måtte hun se på det anderledes og gribe det an fra en kvindes synsvinkel ved at række ud til den målgruppe, som de her bøtter også var tiltænkt: Andre kvinder!

Så var der ingen vej tilbage for de plastbøtter

Så hun holdt de sammenskudsgilder, hvor kvinderne samledes om de plastbøtter, og det blev startskuddet til, at sådan gjorde man i USA, hvor man mødtes til denne slags “fester” og snakkede om de forskellige moddeller, udvekslede dem og solgte dem til hinanden. Det var trods alt stadig dengang kvinderne, der havde brug for dem i køkkenet.
Og derfor blev det en succes, hvor det spredte sig som en steppebrand, og du kan tro, at der var mange forretningsdrivende, der ærgrede sig over, at de ikke slog til i tide og blev samarbejdspartnere med denne kvinde.
Nu var løbet kørt for dem, og hun kunne selv vælge, hvem hun ville samarbejde med.
Og det utrolige at tænke på er, at kvinder verden over stadig mødes på denne måde og snakker om plastikbøtter med videre, så det var simpelthen en idé, der ser ud til at være tidløs, for den fungerer i hvert fald på tværs af alle sociale lag.
Der kommer nok til at være mange af den slags “fester” i fremtiden.