Solcelle guide til erhverv

Der er mange penge at spare, ved at investere i solceller til erhverv og virksomheder – og ja det er en investering der skal tjenes hjem igen, men med disse energi priser der pr. tager himmelflugten, er de hurtig tjent hjem igen. Der findes det man kalder en Solcelle guide, hvis man går og leger med de tanker at få solceller på sin virksomhed. Det er jo sådan at man tilbage betaler den investering der laves, og når den er tilbagebetalt efter ca. 8 år, så er der gratis strøm i yderligere ca. 30 år, og det er så her man virkelig kan mærke besparelsen. I begyndelsen sparer man også, for energi prisen ligger helt nede på ca. 30 øre pr kWh. Det var så det jeg lige fandt ud af da jeg kiggede på en Solcelle Guide der henvendte sig til Solceller til erhverv.
Det er også væsentligt mere miljø venligt at anvende solceller og solenergi til at producere strøm, og når vi så taler om virksomheder så er det jo meget strøm vi taler om. Nu har jeg selv et stort landbrug, og her har jeg valgt at få Solceller til erhverv, det betyder at noget af min jord er afsat til solcelle pladerne, men for mig er de givet godt ud, for noget af min jord har jeg alligevel valgt at den skulle ligge brak, for så får jeg tilskud fra EU – så det er bare med at finde de løsninger der er til at forbedre ens økonomi, og især når vi taler om landbrug, for vi er godt nok blevet spændt hårdt for.
Det er noget af det bedste jeg har gjort, ikke bare for klimaet og miljøet, men også for min økonomi – samtidig har jeg en god samvittighed over at jeg bidrager til at passe på vores klima og den globale opvarmning. Ikke bare får min virksomhed strøm, men jeg får også dækket mit eget forbrug med sol cellerne og deres sol energi. Så selvom det har kostet mig min brakjord, som jeg alligevel ikke kunne anvende, så tjener jeg på det i længden.