Afslibning af gulve hos naboen med

Det er atter engang blevet tid til, at der skal foretages afslibning af gulve hjemme hos dig, hvor du har en løbende aftale med et bestemt firma, som der kigger ud hos dig med jævne mellemrum for at se på, hvad der skal gøres ved dine trægulve – hvis der overhovedet skal gøres noget ved dem.
Nogle gange er de måske ikke så slidt, som du havde frygtet – det er lidt ligesom at komme til tandlæge – mens andre gange skal de måske have den store omgang, fordi dine gulve er mere medtagne efter megen brug.
Men du vil hellere have, at de kigger ud til den sædvanlige aftale, end at man dropper det; og det er ikke til at se på tilsendte billeder ordentligt, om der skal gøres noget ved gulvene eller ej.
Så det bliver vitterligt som at besøge tandlægen, for man er ikke selv ekspert til at kunne se, om der skal gøres noget ved gulvene eller ej.

Naboen vil gerne være med på den deal

Naboen undrer sig da også over den mærkelig støj, som der kommer inde hos dig som tilstødende nabo i et lejlighedskompleks, og vedkommende har efterhånden regnet sig frem til, at larmen opstår på særlige tidspunkter.
Så næste gang det sker, er der naboen der til at undersøge, hvad det er, som der foregår.
Vedkommende havde så ikke regnet med at se, at du var ved at få slebet gulvene ned; faktisk havde personen ikke overvejet, at det var en mulighed at gøre ved trægulve.
Personen gjorde egentlig bare gulvet rent og filede det ned selv med nogle remedier fra skuret, men naboen kunne godt se, at det ikke hjalp særligt godt på gulvet.
Så det var egentlig heldigt, at vedkommende lige kiggede forbi her, for så kunne man se, hvad der egentlig skulle gøres ved gulvet, og den her ordning vil man gerne starte op med samme gulvafslibningsfirma.
Man burde nok have startet det op noget tidligere, men ligesom med tandlægen er det trods alt bedre, at det bliver gjort nu end aldrig.