Korrekt opvarmning med små varmepumper

Hold da op, hvor findes der snart mange måder som man kan få opvarmet sin bolig på. I gamle dage var der stort set kun oliefyr og centralvarme – men nu er der også solceller, jordvarme og luft til vand varmepumper. Så for mig var det meget uoverskueligt at finde ud af hvilken opvarmnings form der var mest økonomisk for mig – nu energi priserne har taget himmelflugten. Jeg søgte på nettet for at finde ud af hvad det skulle være, men det syntes jeg bare gjorde det hele mere uoverskueligt – så jeg kontaktede danskvarmeservice.dk da det så ud til at det var eksperterne indenfor området. Jeg forklarede at jeg skulle have en ny opvarmnings form, og hvad de ville anbefale en som mig og min bolig.

Små varmepumper

Jeg fik en masse spørgsmål, som jeg så svarede på så godt jeg kunne – herefter kom der en mand ud til mig, som kunne forklare mig det hele en gang til i min egen bolig, så jeg nemmere kunne beslutte mig – det var nu meget rart med en fysisk kontakt, til denne del, og det gjorde også at jeg forstod det hele til sidst. for mig var det mest optimalt med en af de små varmepumper, nu huset ikke var så stort – og de forudsætninger der skulle være til det, var der – så det var bare at gå i gang. Den lille varmepumpe blev installeret, og jeg er fuldt ud tilfreds med den løsning vi fandt frem til, da den også var meget økonomisk for mig.