Plastikpaller kontra træpaller

For mig er en palle en palle – sådan overordnet set – men hvis jeg kan se at det kan betale sig at anvende plastikpaller frem for træpaller, så skifter jeg selvfølgelig – og jeg kan så sige, det kan godt svar sig at skifte til de her moderne plastikpaller og smide de gamle træpaller ud eller brænde dem. Jeg har erfaret at en plastik palle kan holde i op til 15 år, hvor i mod en træpalle kun holder i max 3 år – så tog det mig ikke mange minutter at regne ud, hvor mange penge jeg kunne spare, ved at investere i nye plastikpaller. Så det gjorde jeg, jeg ved godt at det også er bedre for miljøet og øget genbrug – men for mig var det nu mest at jeg kunne spare penge på min udgifter i forhold til netop paller, som vi bruger en del af.

Vask af plastikpaller

Fordelen ved plastikpalle er ikke kun prisen, men også at man kan få dem vasket og rengjort, så de igen kan fremstå som nye, for de bliver beskidte når vi bruger dem, og det at få dem vasket så de igen ser nye ud, kan vores kunder også godt lide. Vi får altid vasket vores plastpaller hos Nordicpalletwash.dk – det må godt nok være en stor opvaskemaskine, hvis det er en sådan der anvendes til at vaske vores plastik paller – men rene bliver de. Vi har altid været glade for nordicpalletwash.dk, da de henter, vasker og leverer vores plastik paller så de hele tiden er rene.