Man skal huske at nyde livets små glæder inderligt

Du er lige kommet hjem fra arbejde, og der venter egentlig et plankeværk, som der skal males, men det er bare sådan et godt vejr, at det næsten er en skam at spilde det på pligter i haven – selvom det egentlig var grundet det gode vejr, at du havde valgt denne dag til at gøre det på.
Men nu trækker det bare i dig, at du laver noget, hvor man dyrker livets små glæder lidt mere, for det behøver ikke være noget imponerende eller storslået, og det behøver sådan set heller ikke koste særligt meget.
Så du mærker efter, hvad du egentlig har lyst til denne dag at lave i de her timer, hvor det stadig er lyst – og det lader til at forblive så varmt, at man endda måske også kan blive ude, efter solen er gået ned. For du agter i hvert fald at være ude.
Men hvad egner sig så med at lave ude? Det er da at nyde lidt Rose vin

Inviter andre over til den her oplevelse

Men det bliver også hurtigt lidt kedeligt at gøre det her alene, og der er desværre ikke andre hjemme endnu.
Så du ser lige naboen, der er ude at klippe hæk, og du hører vedkommende ad, om man vil have et glas med.
Det viser sig hurtigt, at han da også langt hellere ville være ude at slappe af, selvom opgaven i haven endte med at vinde, men nu er der jo en undskyldning for at lave noget andet, når du nu lige spurgte.
Der går faktisk ikke længe, før det rygtes, at det er i din have, at man mødes, og der kommer flere og flere til.
Det er næsten sommerfugleeffekten, at selvom du ikke havde planlagt det, så endte det takket være den her vin at blive sådan en dag, hvor man tændte op i grillen og inviterede folk fra nær og fjern på besøg, og I endte med at have en rigtig hyggelig aften.
Det er som regel også de aftaler, som man ikke rigtigt havde forventet det store med, som der ender med at tage kegler af de store.
Der må gerne komme flere af den slags dage.