Tøj til mænd og kvinder

Tøj er en vigtig del af vores liv. De holder os varme, de beskytter os mod elementerne, og de hjælper os med at udtrykke vores individuelle stil. Men hvordan vælger du det rigtige tøj til din kropstype?

Der er et par ting, du skal huske på, når du vælger tøj til din kropstype. For det første skal du kende din kropsform. Er du pæreformet, timeglasformet eller æbleformet? Hver af disse former har forskellige proportioner, og du skal vælge tøj, der smigrer dine specifikke proportioner.

For det andet skal du vide, hvilke tøjtyper der passer godt til din kropstype. Hvis du f.eks. er pæreformetdu bør undgå tøj, der er stramt omkring hofterne, da det kun vil fremhæve dit problemområde. Vælg i stedet løstsiddende eller udspilet tøj, der afbalancerer dine hofter og får dig til at se mere proportioneret ud.

For det tredje er det vigtigt, at du vælger tøj i den rigtige størrelse. Hvis du bærer tøj, der er for for store eller for små, vil de ikke smigre din figur. Sørg for at prøve tøj, før du køber det, og vær ikke bange for at bede om hjælp fra en sælger, hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse du skal bruge.

For det fjerdeskal du tænke på farver og mønstre på dit tøj. Visse farver og mønstre kan være med til at skabe en illusion af en mere afbalanceret figur. Hvis du f.eks. er pæreformet, kan du bære mørke farver på den nederste halvdel af din krop for at få dine hofter til at se smallere ud. Eller hvis du er æbleformet, kan du bære lodrette striber for at få dig til at se højere og slankere ud.

Endelig skal du ikke være bange for at eksperimentere med forskellige tøjtyper. Bare fordi en bestemt stil ikke traditionelt anses for at være flatterende for din kropstype, betyder det ikke, at den ikke vil se godt ud på dig. Den bedste måde at finde ud af det på er ved at prøve det på og se det selv!

Endelig skal du huske, at selvtillid er det bedste tilbehør, du kan bære. Uanset om du er en størrelse 2 eller en størrelse 22, hvis du har det godt i dit tøj, ser du godt ud. Så du skal ikke være bange for at eksperimentere med forskellige stilarter og silhuetter, indtil du finder dem, der får dig til at føle dig fantastisk. Du kan finde forskellige stilarter her: VSP.